המבורגר- לא גאנק!!!!

 

אז לפעמים, כשנחה עלי הרוח, אני מכינה לילדים ארוחת "ג'אנק"
היא לא ממש ג'אנקית, כי את ההמבורגר אני מכינה לבד ואת הציפס אני אופה…
אבל מה שהם לא יודעים…. (נו אתם יודעים איך זה)
בכל מקרה, זו אחת המנות השוות שיש לכל מאורע  ואפשר להכין כמות ולהקפיא (זה מה שאני עושה)
ותמיד תמיד יש לי קליינטים למנה
ותמיד תמיד הילדים יוצאים שבעים ומאושרים
ואני מרגישה אמא קצת יותר טובה

המבורגר

1.2 ק"ג בשר טחון
שומן (רק אם אוהבים, לא חובה)
2 בצלים לבנים או סגולים קצוצים דק
1 כוס מי סודה
מלח

פלפל
אפשר להוסיף ברביקיו או קטשופ, אבל לא חובהאופן הכנה
מטגנים את הבצל, מסננים מהשמן ומוסיפים לבשר.

מוסיפים כוס מי סודה, מלח ופלפל.
אם רוצים להוסיף ברביקיו או קטשופ,זה הזמן!
לשים את התעורבת, אך לא יותר מדי על מנת שלא תצא דחוסה.
מכסים ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים עד לספיגת טעמים.
מוציאים מהמקרר, מכינים את ההמבורגר או free style בעזרת הידיים {להזהר לא לדחוס} או בעזרת רינג
ועכשיו הכל תלוי ברמת הרעב שלכם…

אם ממש רעבים אפשר כבר לצלות ולאכול…
אבל, אם רק תתאפקו ותתנו לו מנוחה של שעה בתבנית, מובטח לכם תענוג אמיתי של ספיגת  טעמים.. {אני משאירה ללילה לפעמים }

אני צולה את ההמבורגר על מחבת פסים או על המולטי שף אבל בעיקר על הפלנצ'ה נטול שמן או עם נגיעה קלילה .. תלוי  "בלקוחות"

כמובן שלפעמים נחה עלי הרוח ואני מכינה גם לחמניות, אבל זה לא קורה הרבה…
לרוב אני קונה לחמניות המבורגר יפות, מורחת בתוכן מיונז, קטשופ, חרדל וברביקיו, מוסיפה חסה ועגבניה,
צולה פרוסות בצל, מניחה את ההמבורגר בין הרטבים לבין הירקות, דואגת למנת צ'יפס טעימה ליד וכמובן לסלט

ואז תוקפת בהנאה את הצלחת המגרה..

בתאבון!

10425357_580383975440801_6463604422707002368_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s