קובה סלק ללא גלוטן ופליאו

אז קובה סלק ללא גלוטן פליאו!! 

הצליאקית שלי טרפה!!! 
למעטפת: 

חצי קילו אורז בסטמי לא מבושל- לטחון במעבד מזון 

חצי קילו בשר עוף טחון 

מלח פלפל

כוס מים

לערבב ולהניח בצד.
מילוי

250 גרם בשר בקר טחון

1 בצל קצוץ דק

1 כוס פטרוזיליה\ עלי סלרי קצוץ דק

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/2 כפית בהרת (למי שאוהב)

2 כפות שמן
לערבב הכל ביחד 
הרכבה: לוקחים מן התערובת של המעטפת , עושים כדור ומשטחים אותו לפיתה, באמצע מניחים מן המלית בשר וסוגרים את הפיתה מעליו.  

מרק:

1 בצל פרוס

1 קופסא קטנה של רסק עגבניות מי שלא אוהב יכול עגבניות מרוסקות.

1 סלק גדול מקולף + 1 סלק מגורד

מיץ לימון לפי הטעם (מבחינתי אפשר להוסיף מיץ מלימון שלם, חולה על חמוץ!!!)

**סוכר תלוי בסלק (תטעמו ותחליטו אתם)** לפליאוליתים אפשר להוסיף כף סילאן.

כ- 1/2 סיר מים
בסיר רחב מטגנים בצל.

כשהבצל מזהיב, מוסיפים סלק גדול מקולף ופרוס לפרוסות, רסק עגבניות, סוכר, לימון ומלח.

מערבבים היטב, מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.

לאחר שהמרק רתח, מוסיפים את הקובות, מערבבים בעדינות ונותנים למרק לרתוח כ- 10 דקות נוספות.

סוגרים את הסיר, מנמיכים את האש ונותנים עוד 30-40 דקות על הגז. ו… מוכן!!!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s